Nyheter

Vi söker en skiftgående utlastningsoperatör PVC
December 27th 2017

Välkommen med din ansökan senast 7 januari.

Nu startar vår resa mot framtiden och vi vill förstärka vår verksamhet i Stenungsund med fler duktiga medarbetare. Vi erbjuder ett utvecklande arbete med stort ansvar och rätt person får utrymme för egen utveckling och karriär. Du kommer få samarbeta med erfarna kollegor som ställer upp för varandra. Vi på INOVYN tror på en positiv utveckling för företaget. INOVYNS prioriterade områden är säkerhet, hållbarhet och miljö.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att med truck eller bulklastning, lasta fordon med PVC för leverans. Lastningen skall ske på ett säkert sätt och att lasten uppfyller våra kvalitetsmål med kunden i fokus. I arbetet ingår även operatörsunderhåll samt att vara behjälplig med packning av PVC. Du förväntas vara aktiv deltagare i skiftlagets förbättringsarbete samt att du arbetar på ett skydds- och säkerhetsmedvetet sätt.


Kvalifikationer
Du skall ha gymnasiekompetens inom områdena teknik, kemi och/eller process. Vi ser helst att du har praktisk erfarenhet från processindustrin eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Körkort är ett krav och det är meriterande med erfarenhet av truckkörning. Som person är du utåtriktad och ansvarstagande och är bra på att samarbeta samt kommunicera med din omgivning. Vidare kräver arbetet att du är noggrann och säkerhetsmedveten.


Om tjänsten
Arbetstiden för tjänsten är heltid 2-skiftskiftarbete alternativt dagtid.


Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Inge Forslund, Arbetsledare Utlastning PVC, 0303–87 573


Facklig kontaktperson IF Metall
Reine Johansson tel: 0303-87640, 0705-587649

Vill du söka tjänsten
Du söker tjänsten senast den 7 januari 2018 via mail: stenungsund.hr@inovyn.com
(ange " Skiftgående Utlastningsoperatör" som ärende)Back to press release list